Skip duurloop.

photo_2016-09-25_21-21-56Vandaag een alternatieve training. Sofie wenst een beetje te sporten na een intensieve studieweek. Lisanne wordt overgehaald en Wouter pakt elke training aan. Plannen worden gesmeed terwijl ik mij vermaak bij de buurt BBQ. Ik lig laat in mijn mandje als ik de berichten in onze groepsapp lees. Zo kan het gebeuren dat laatste training van deze week als leukste training in de boeken gaat maar met het minst intensief.

De trainingsweek in Bosnië annuleer ik. In de plaats daarvan schrijf ik mij in voor de Hoge Veluwe Marathon. De gezondheidstoestand van mijn schoonvader is dermate slecht dat ik niet een week weg wil. Ik wil wel een beetje trainen maar in de buurt. Het lukt allemaal maar een beetje half. De motivatie is erg ver te zoeken. Het zijn vooral zware emotionele dagen/weken.

In November wil ik een beetje in vorm zijn voor de CTS Ultra maar op deze manier schiet dat niet erg op. Mogelijk pas ik de afstand nog aan. Ik zie wel. Lopen is opeens niet zo heel belangrijk.

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *