Ruhpolding -1

We zitten vandaag de dag uit. Het weer is slecht. Het regent de hele dag! Vergeleken met het weer in Chamonix bij de UTMB valt het allemaal nog mee. De verhalen druppelen binnen maar het is bar en boos in de bergen. Uitvalpercentages van 75%! Inmiddels is onze tas ingepakt en onze rugzak staat klaar. Extra warme kleding gaat mee. Ook nog een rol plastic zakjes gekocht. Alles in de rugzak is nu waterdicht verpakt. Gezien het weer en mede vanwege de berichten over de paden in de bergen heb ik nog een paar Salomon Speedcross aangeschaft. Die wilde ik toch al hebben. Als het echt zo bar is in de bergen met modder ben ik voorbereid.

 Vanavond deelgenomen aan de pastaparty. Zo, dat is een hok vol! Foto’s gemaakt maar de electronica laat het afweten. Morgen misschien beter. De briefing is een lange zit. Volksdansen, de burgemeester, vlaggenparade,  om aan het eind te horen dat het weer in zoverre meevalt dat er geen onweer wordt verwacht. Starttemperatuur net boven de 15 graden maar hoog in de bergen is het morgen 6-7 graden. Wij weten genoeg. We hebben een leuke ontmoeting met een Israelisch team en ook loopgroep Wijenbosch geniet van de Pasta. Die zien er afgetraind uit! Veel gespannen gezichten.

Van alle kanten bereiken ons gelukswensen. Dank jewel allemaal. Groep 5 bedankt voor de kaart, die is uiteindelijk digitaal bezorgd met dank aanhet thuisfront. Lisanne, Topper! Gefeliciteerd met je P=1. Een enorme krat Hertog Jan staat op je te wachten als ik thuiskom. Mensen nogmaals ICT in Nederland is toch net effe anders dan hier. Mijn telefoon heeft slecht bereik maar alle berichten komen uiteindelijk binnen. Zo nu naar bed. Morgen om 9 uur gehts loss!!!

This entry was posted in Marathon, Trail, Trans Alpine Run, ultra, Wedstrijd. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ruhpolding -1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *