Team Ciko ’66 wordt team Runnersworld Arnhem

Er gebeurt weer een hoop op dit moment. Belangrijkste nieuwsfeit is natuurlijk de adoptie van Team Ciko ’66 door Runnersworld Arnhem. Vanaf gisteren heten we dan ook officiëel:

Team Runnersworld Arnhem

Onder die naam zullen wij Runnersworld Arnhem vertegenwoordigen bij de TAR 2012 maar zul je ons ook tegenkomen bij tal van wedstrijden en trainingen. Wij zijn door Runnersworld Arnhem aangekleed in een prachtige kledinglijn. “Ascics trail running”  En hoe! Peter (eigenaar) hanteert het motto ” Als je iets doet moet je het goed doen!”

Vandaag dus op pad in de nieuwe outfit. Werd ook wel weer eens tijd. Donderdag heb ik een sportmassage ondergaan en is de oorzaak van mijn laatste “pijntje” gevonden. Een ernstig verkorte kuitspier. Job heeft deze eruitgewerkt maar met de voorwaarde dat ik vrijdag nog niet mocht lopen en zaterdag rustig aan. Gisteren dus een 15 km warmlooprondje. Het weektotaal komt dan nog net op een schamele 80km.

Het korte rondje kwam wel goed uit want gisteren stond ook de kick off voor de marathon van Berlijn op het programma. Tevens House Warming. 8 atleten en 3 supporters kwamen mijn nieuwe huis bekijken en aten een hapje mee. De kick off voor Berlijn is omdat het nog 100 dagen is tot Berlijn en het Schema van Jan en Marlies gisteren een aanvang nam.

Vandaag dan dus eindelijk weer eens echt los. De kuit is nog een beetje onwillig en ook de rug protesteert (tsjee wat een oude l.l) maar na een km of 18 komt eindelijk weer eens dat oude gevoel terug alsof het vanzelf gaat. Daar ben ik naar op zoek. Het nieuwe vaste rondje wordt steeds beter en met een totaal van 32 km ook een beetje van omvang.

Op de terugweg nog tal van ontmoetingen. Ik kom langs de Veluwezoomtrail en moedig de 50 en de 27 km lopers aan. Ook ga ik even langs bij het start/Finish gebied. Even handje schudden. Last but not least is een ontmoeting met deze gladde jongen.

Langzaam maar zeker komt de vorm terug. Nog 70 dagen te gaan voor de TAR! Nog 100 voor Berlijn.

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *