Trainen

De trainingen worden weer serieus opgepakt en so far so good. Week één van Juni is goed voor 75 km, deze week 105. Van de drie pijntjes resteert er nog eentje. Een verrekt spiertje in mijn voetboog. Bij het verplaatsen van een pallet met tegels dit weekend weer een beetje geforceerd. Dom  De rest is lekker onder controle.

Wat ik lastig vind is de CIKO trainingen. Normaal gesproken pas ik de trainingen gewoon in maar het begint te knellen. Omdat mijn trainingen behoorlijk pittig zijn en stevig aankomen ben ik bepaald niet hersteld als ik bij CIKO kom. Daarbij loop ik normaal gesproken naar het Clubhuis en een retourtje is toch goed voor 10 extra km’s per keer. Afgelopen dinsdag stond er een baantraining op het programma. Had ik zondag net een marathon gelopen dan is dit bepaald niet de juiste hersteltraining. Samen met Janna een alternatief bedacht. Uiteindelijk toch ruim 22km gelopen die avond. Komende dinsdag staat er een “testrondje” op het programma. Drie tot vier km knallen. Heel leuk maar niet voor mij. Ik zal er dus niet zijn. Ook kost het allemaal teveel tijd. Als ik op tijd op de training wil zijn moet ik om kwart over 6 wel zo’n beetje weg. Ik ben dan meestal half 10 weer terug. 3 tot 3,5 uur onderweg voor 20 km lopen. Staat tegenover dat het wel erg gezellig is en mij helpt de trainingen te volbrengen. De komende tijd zal ik echter wat selectiever worden vrees ik.

Vanmorgen weer heerlijk gelopen. Ik begin de buurt een beetje te kennen. Twee herten en een bonte specht die bijna op mijn schouder gaat zitten. Heel veel vogels. Ik probeer daar meer van te weten maar kan ze maar moeilijk uit elkaar halen. LeendertJan is een expert en bij de donderdagtraining zijn er heet wat langsgekomen, nachtzwaluw, bergfluiter, bospieper. We hebben wat lol bij al die namen en nemen LeendertJan wat op de hak maar ondertussen ben ik jaloers op zijn kennis. Hij hoort ze allemaal.

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *