Eerste training in Juni

Het is nog een beetje zoeken in de omgeving maar langzaam maar zeker begin ik al wat punten te herkennen. Het lopen gaat alweer wat makkelijker hoewel er allerlei phpd-tjes zich manifesteren. Kenmerkend blijft dat de eerste km’s er vaak niet uitzien maar dat ik na een km of 10 warm wordt en dat ineens het lichaam weer wil.

Opvallend vind ik dat er in deze omgeving veel meer wegen door de veluwe lopen. Ik passeer er nogal wat. Op het kaartje zie ik dat ik de Beekhuizerweg moet oversteken om hiervan af te komen. Voor de volgende keer maar weer. Afgelopen donderdag ben ik voor het eerst lopend naar de club gegaan vanuit Velp. Afstand toch zo’n dikke 4,5 km. Ik ga dat proberen vol te houden maar dat zal ten koste gaan van het theedrinken en in ieder geval het borrelen. Bij elkaar worden de trainingen op Ciko dus best pittig. Donderdag dus 5 km heen, dan heuveltraining van 15 km en dan weer 5 km terug. Dat betekent dat ik voortaan ook met rugzak zal lopen om voldoende te kunnen drinken en wat extra spullen kan meenemen. Dat is men niet zo gewend bij CIKO

Vandaag een duurloop in het omliggend bossen. Gaat alweer een stuk beter hoewel ik op de terugweg toch wat verkeerde afslagen neem. Opvallend vind ik de hoeveelheid wilde paarden die ik tegenkom. Weer eens wat anders dan Schotse Hooglanders.

De eerste km’s van Juni zijn dus weer gemaakt. Inmiddels staat de teller van 2012 op 1500 km waarbij Mei als rustmaand telt. Morgen staat een trail promotiedag op het programma. Als gevorderde loper mag ik twee uur meerennen met Jan Strijker. Startpunt Bezoekerscentrum Veluwezoom. Moest ik maar lopend naar toe gaan.

This entry was posted in Trail, Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *