We beginnen weer.

De verhuizing zit erop, de vakantie nadert haar einde. Hoewel er nog 1001 dingen moeten gebeuren is het huis nu bewoonbaar en hebben wij met de pinksteren genoten in onze tuin. Het is allemaal nog erg onwerkelijk maar we zijn wel heel erg blij met ons nieuwe onderkomen. Inmiddels weet ik ook weer waarom ik klussen niet leuk (meer) vind. Het was fysiek zwaar en menigmaal kon ik ‘s-avonds niet de energie meer opbrengen om te gaan lopen. Weinig km’s in Mei! Ik begon het lopen wel erg te missen dus in het weekend voorzichtig aan weer gaan lopen. En dat viel tegen! Gelukkig gaat het inmidddels alweer een stuk beter. De oproep van Gordon voor een duurloop met veel heuvels kwam als geroepen. Ik snakte naar bos. Met een grote groep lopers “Runners4kanjers” en een paar gasten uit groep 5 (Cordien, andere Jan en natuurlijk Frans)  hebben we alle heuvels in de buurt van Kasteel Rozendaal beklommen. Uiteraard lopend naar de verzamelplek en alles bij elkaar een stevige training van 26 km.

‘s-Avonds laat onderschep ik een berichtje van Jan over een duurloop op Zondag. Vast van plan om op zondag te gaan lopen reageer ik hierop. Helaas was de motivatie de volgende ochtend ver te zoeken. De benen weigeren dienst! Momenteel nog erg veel last van phpd-tjes.  De training wordt uitgesteld naar maandag.

Vanuit mijn nieuwe adres is dit de kortste weg naar de Veluwe. Landgoed Biljoen. Via deze route is het 1,4 km naar de ingang van Park Veluwezoom. Niet slecht!

Het voelt enorm onwerkelijk. Ik ken de weg niet, meestal geen idee waar ik ben , en oriënteren is niet mijn sterkste punt. Ik dwaal maar wat rond. Door de zon in mijn rug te houden probeer ik naar het Noorden te komen en bebouwing te vermijden. Zoals op het kaartje te zien is kwam er dus weer helemaal niks van terecht en heb ik op een rondje gelopen op een postzegel. Achteraf zie ik waar ik geweest ben. Bijna bij de Emmapiramide. Niet herkend. Bij een begraafplaats loop ik vast en keer ik om. Het rondje wordt niet veel langer dan 10 km maar het is wel best. Mijn waterzak is al bijna leeg en ik ben zeker al anderhalf uur onderweg. Belangrijkste ontdekking van dit stukje bos? Het stikt van de heuvels!

Samengevat. Het echte trainingsblok voor de TAR staat voor de deur. De eerste Marathon is over twee weken. Voor de komende 10 weken staan er 8 marathons/ultra’s gepland.  We beginnen weer!!

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

2 Responses to We beginnen weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *