2008-04-13 Marathon van Rotterdam

FMRapril 2008 Fortis Marathon Rotterdam (3:32:53)Rotterdam_2008

HAA, dit was er één uit het boekje! De laatste weken ging de voorbereiding niet geweldig dus startte redelijk onbevangen. Doel lekker lopen en maar zien wat het wordt. De eerste 3 km waren een beetje druk en kon niet goed in mijn ritme komen. Daarna ging de diesel aan. Tot km 25 bijna fluitend gelopen en had het idee te langzaam te zijn gestart maar niet in deze valkuil gestapt. Rustig doorlopen en inderdaad bij km 35 werd het een wedstrijd. Lange tijd op 3:28 gelopen en had zelfs het idee met een eindsprint hier nog aan te komen maar het verstand overheerste vandaag en besloot me aan mijn doelstelling te houden. lekker lopen, lekker finishen. Dat is gebeurd en met een pr van 10 minuten ben ik dik tevreden. Ik heb de hele afstand in één keer gelopen, ben niet gestopt heb me aan mijn plan gehouden en ben lekker gefinishd. De laatste km’s ben ik voortreffelijk gehaasd, dat helpt.  Nu heb ik nauwelijks pijn. Kortom perfect. Die paar 2-3 minuten pak ik de volgende keer wel.

En weet je wat lekker is na de Marathon. Zoute Bouillon.

Zo nu maar eens gaan kijken naar de verslagen van rtv rijnmond

 

This entry was posted in Marathon. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *