2007-10-14 Marathon van Eindhoven

Eindhoven

Eindhoven_2

14 oktober 2007 Marathon van Eindhoven (3:55:11)

Geweldig weekend gehad in Eindhoven. Het publiek was werkelijk fantastisch overal van die krantjes met deelnemers lijsten dus ik werd meerdere keren met mijn voornaam aangemoedigd. Eerst dacht ik CNR-ers maar dat waren er wel erg veel geworden.

Het enige wat niet goed ging was de Marathon zelf.  Km-ers in 4:30 tot aan 10 km aan toe. Langzaam afgezakt naar de 4:40 terwijl mijn ambitie 4:50 was vandaag. Halve in 1:39 wat super is maar veel te snel. Wat ik had gehoopt had was dat de pijn uit mijn benen zou verdwijnen na de eerste km-ers. Niets van dit al. Met de pijn toch zo snel lopen gaf wel een dubbel gevoel. Had heel erg het idee dat ik verkeerd bezig maar liep steeds op een schema van 3:20 en zelfs lager. 25 km on 1:58 of zoiets. Hierna ging het mis en werd de Marathon een lijdensweg. Toen op km 28 ik gepasseerd werd door een van mijn loopmaatjes die er nog erg fris uitzag kreeg ik de bekende klap. Uiteindelijk gefinishd in 3:55. Niet goed ook niet slecht.

Wat ik belangrijker vind is dat ik niet lekker gelopen heb. Ik denk zelfs dat ik niet eens had moeten starten.  Toch is die sfeer in Eindhoven zo geweldig dat dit overheerst. Afgezien van de pijn werd het een soort fun-run. Niet wat ik had gehoopt maar wel leuk.

En mijn zoontje maakt het niks uit. Die heeft de medaille direct keurig bij de andere gehangen. De schat.

 

This entry was posted in Marathon. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *