2009-02-01 Midwintermarathon

1 februari 2009 Midwintermarathon (3:22:53)

Midwintermarathon 2009

Ik ben thuis en erg blij. Vandaag de marathon gelopen in 3:22 en nog wat. (handgeklokt) Niet alleen een verpulvering van mijn PR met dik 10 minuten maar ook eindelijk die 3:30 grens gepakt. Grootste vijand was vandaag de koude wind. De koude douche aan het eind hielp ook niet echt. Heerlijk gelopen en na de finish nog genoeg energie over.

Goh dit was de koudste wedstrijd die ik heb gelopen tot nu. gelukkig had ik twee laagjes aangedaan

Tja op de site van de MWM stond doseren en dat heb ik gedaan. Het ging zo makkelijk. De km’s in de eerste 15 vlogen naar 4:30 met een hartslag alsof het een duurloopje was. Toch verstandig gedaan en terug in snelheid. UIteindelijk gingen al mijn km’s onder de 5 op eentje na. Ik maakte me steeds zorgen over mijn griepje afgelopen weeken maar niets van dat alles. Ook het 26 km punt vreesde ik de psychische klap maar die kwam ook niet. sterker nog ik lapte mijn maatje die de asselronde deed. Die zat stuk

Na het keerpunt mocht ik van mezelf een beetje los vanaf km 35 werd de rem eraf gehaald. Ik heb me uitermate goed vermaakt dat stukje. Alle mensen langs de kant waren een stuk enthousiaster dan de eerste ronde. Ook heb ik ruim 20 M lopers ingehaald. Het bleef maar makkelijk gaan. Geen man met de hamer.

Helemaal geen minpuntjes? Jawel die gels. Ik kan er maar niet aan wennen.

De uitslag is opgenomen in de Marathon Ranglijst 2009. Ik ben met deze uitslag 1460-ste geworden van alle Nederlandse Marathonlopers in 2009. Ik ben daar best trots op.

 

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *