2009-04-05 Marathon van Rotterdam

5 April 2009 Fortis Marathon Rotterdam (3:54:03)

FMR 2009_2

FMRGeen positief verhaal van mij deze keer. Ging vanaf het begin al slecht. Liep continu 5 sec/km sneller dan in Apeldoorn maar in combinatie met de warmte (ik had het warm!) liep de hartslag te snel op. Na de erasmusbrug de brui eraan gegeven en ‘m rustig uitgelopen.

Als het slecht gaat gaat ook alles slecht en werd ik verschrikkelijk misselijk van al die zoete zooi. Ging maar net goed. Ook deed mijn rechterbeen veel pijn. Niet aanwijsbaar maar voldoende om de komende periode even rust te pakken.

Wel enorm genoten van de sfeer. Wat was het druk! Ben gefinishd naast een clown en ik kon me dan ook makkelijk terugvinden op tv rijnmond. Na de finish heeft de groep incl supporters zich terugetrokken op een hotelkamer en is de champagne onkurkt. Heel gezellig. Kon een lift mee naar huis krijgen. Er was een diner gepland in Hotel New York maar alleen al het idee daar weer heen te moeten lopen……..

 

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *