Dubbeldekker

Wat is er leuker dan rennen door het bos. Precies nog een keer door het bos rennen en dat is precies wat er vandaag op het programma staat. Een dubbeldekker noemen ze dat in Ultraland. Om 7 uur ben ik op pad en nog geen 5 minuten nadat ik het hek passeer sta ik oog in oog met deze herten. Het is nog te donker voor een scherpe foto. De benen zijn nog wat zwaar van de week dus het tempo ligt niet hoog. Who cares.

Zoals gewoonlijk is het bos weer van mij en een naaktloper! Ze noemen mij wel eens gek maar het kan nog veel gekker.

Schijtert die ik ben neem ik een foto als hij gepasseerd is. Toen hij mij in de gaten kreeg trok hij snel zijn broek aan. We passeren elkaar op de Terletse Heide. Onbewust verpest hij wel mijn ochtend. Als ik in het bos ben creëer ik een soort ideaalbeeld van de wereld. Dit soort types verpesten het voor mij.

Ik probeer het los te laten en loop met een lekker muziekje terug naar huis. Eenmaal thuis zie ik mijn dochter net de garage uitkomen voor haar wekelijkse rondje. We plakken er dus nog een 5 km aan vast zodat de week nu op 112 km uitkomt. In mijn programma is dat een piekweek. En dat is precies wat ik van plan was.

 

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

One Response to Dubbeldekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *