Drukke week

30 januari 2011 19,2 km 2:06 hr 140 bpm & 4,8 km 35 min 130 bpm.

Het is op zijn zachtst gezegd een rare week. Erg druk, veel omhanden en Monique is voor de verandering weer eens een weekje in verweggistan. Om die reden loop ik Zondag niet maar Zaterdag. Op Maandag ben ik druk. Dinsdag teveel omhanden om ‘s-avonds te trainen. Op dinsdag pers ik dus maar een 9 km loopje in de pauze. Alles bij elkaar kost me dat een uur.  Tijdens de loop wel een paar mooie ontmoetingen. Een jager met geweer. Huh? Midden in de stad! In Meinerswijk tref je soms wat “wilde paarden”. Vorige week was hier geen doorkomen aan door het hoge water. Nu kan je er gewoon weer langs.

Donderdag kan ik weer met de club meedoen maar de laatste gratis thee moet wijken voor “Wie is de Mol” Ken het programma niet maar mijn dochter en vriendin moesten! snel naar huis. 8*4 minuten met wisslende tempo’s om de 30 sec/minuut. Pittig maar hier kan ik wel wat afleiding in vinden na de hektiek.

Vrijdag mag de auto naar de garage en dat is een mooie kans om twee extra trainingen in te plannen. Monique is inmiddels weer thuis en ligt met een frisse jet-leg in bed en kan wel wat rust in huis gebruiken. Zo sla ik twee vliegen in een klap. Ik loop naar Arnhem Zuid en wordt vreselijk depri van de lelijke woonwijken. Weer besluit ik dat ik niet naar Arnhem Zuid wil verhuizen

Vandaag is er weer tijd voor een duurloop. (Helaas Martin kon ik niet naar Duiven komen). Bovendien snak ik weer naar mijn favoriete rondje. Maf he. Loop ik zo vaak en toch moet het dan weer even. Toch moet mijn rondje worden ingekort want mijn dochter meldt zich voor de zondagtraining. Om 10:00 uur moet ik weer thuis zijn. Ik vertrek dus half acht en het is bar koud. Het is weer erg genieten. Ik heb een nieuwe functie op mijn telefoon ontdekt. De video. Als ik tijd heb zal ik daar nog eens een kort You-Tube filmpje van maken, maar nu even niet. Kan melden dat ik vandaag op het ijs gestaan heb. Wie had dat vorige week gedacht. Verder is de rijp op de takken schitterend. De afstand is een beetje geschat. Er klopt iets niet. Als ik 2,5 uur loop heb ik normaal gesproken toch een 25 km te pakken. Nu geeft de garmin 19 km aan. Ik heb wat zitten knoeien met de knopjes, maar ook de kou heeft ie last van. Net als de I-pod. Die bevriest onderweg en dat gaat ten koste van de kwaliteit van de muziek kan ik melden.

Bij terugkomst nog een rondje stenen tafel met Lisanne. Die gaat steeds beter lopen en heeft er steeds meer plezier in. Ik sluit de week af met een 65 km. Niet echt indrukwekkend maar gezien de start van de week ben ik niet ontevreden. Bovendien gaat Januari de boeken in met bijna 300 km en dat is toch niet echt slecht.

Verder gaat het goed met de Salomon koningstrail. Inmiddels 6 aanmeldingen binnen. Groep 5 gaat Trailrunnen! Leuk! Het worden dus al twee auto’s maar dat maakt niet uit.

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

2 Responses to Drukke week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *