Salomon Koning van Spanje Trail

Frans schiet mij donderdag aan tijdens de training. Heb je het al gezien? Een heuse trail in Nederland. Nee, had ik nog  niet gezien maar mijn nieuwsgierigheid is direct gewekt. Al snel kom ik erachter dat de trail wordt georganiseerd door de mannen van MudSweatTrails.  Ik ben al een trouwe klant van de site en menig leuk loopje heb ik daar gevonden. Af en toe contact over de mail. Direct besluit ik dat dit maar eens de gelegenheid moet zijn om team MST te ontmoeten.  Vandaag krijg ik nog een mailtje van Patrick of ik wat ruchtbaarheid wil geven aan het initiatief. Uiteraard!

Op de club ben ik al meermaals benaderd met de vraag lopers te attenderen op een leuke trail met een beetje fatsoenlijke afstand. Liefst zou men dan als groepje willen gaan. Dus 1+1 = 2. Deze trail is uitermate geschikt. Een kennismaking van 11 km en een stuk van 29 km. Niet al te veel hoogtemeters, ong 550. Voor de gemiddelde groep 5 loper goed te doen dus. Ik ben ervan overtuigd dat team MST een leuke trail in elkaar hebben gezet. Mooie omgeving en wat leuke technische stukjes. Voeg hier aan toe dat de start in Gulpen is. De afterparty is dus ook geen probleem.

Ik heb groep 5 vandaag op de hoogte gesteld. Van de andere groepen heb ik geen mailadressen maar zeg het voort. Inmiddels heb ik 3  4 en een halve aanmelding. Frans was de eerste.

This entry was posted in Wedstrijd. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *