Moeizaam

Het gaat vandaag een beetje moeizaam. De zin ontbreekt. De vorm ontbreekt. Toch ga ik op pad. Het valt me op dat het eerder licht is. Met Monique vierde ik een paar dagen terug de zonnewende en dat betaalt zicht uit. Om mezelf een plezier te doen kies ik een ander rondje dan normaal. Ik ga een beetje zwerven. Uiteindelijk kom ik ver in het westerse deel van de Veluwezoom. Lang niet geweest.

Training-1-4

Zowaar breekt zelfs de zon een beetje door. Stikt hier wel van de Mountainbikers. Erg veel rust in het bos is er niet.

Leuke element van vandaag is de nieuwe instelling van de Suunto. Het blijft een leuk speeltje. Suunto maakt het mogelijk je eigen apps te maken. Maximale flexibiliteit en toch erg simpel. Voor de training ben ik even los gegaan en heb wat schermpjes ingesteld.

Training-2-3

Je kan dus een achttal schermpjes maken per activiteit. Daarnaast kan je dus ook nog activiteiten aanmaken. Kan je bijvoorbeeld andere schermpjes maken bij een wedstrijd als bij een training. Mogelijkheden zover de fantasie reikt. Overweeg dus wat aparte trainingsvormen voor te programmeren. Bij een heuveltraining wil ik andere dingen weten dan bij een interval of RDL. Acht schermpjes en per schermpje ook nog eens meerdere gegevens. Zelfs voor mij is dat gewoon teveel. Ik experimenteer nog wat verder.

Training-2-2Verder ben ik mentaal bezig afscheid te nemen van mijn Salomon Speedcross. Gekocht in Ruhpolding vlak voor de aanvang van de Transalpine. Anderhalf jaar oud en op dit moment met kop en schouders mijn favoriete schoen. De gaten vallen erin, het profiel is voor 40% weggesleten. Ze zijn op. Ze zijn niet meer schoon te krijgen. Het valt mij zwaar. Ik wil ze nog niet kwijt. Misschien helpt het als ik snel een paar nieuwe koop. Vandaag mogen ze nog een 30k door de modder worstelen. Eigenlijk doen ze het nog prima.

 

This entry was posted in Schoenen, Suunto Ambit2. Bookmark the permalink.

One Response to Moeizaam

  1. Jan says:

    Zij hebben een plekje in jouw eregallerij verdiend, tussen de medailles, startnummers en t-shirts. Hoeveel km’s heb je er op gemaakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *