2017-05-13 Transvulcania afdaling

De afdaling van de Transvulcania is de ‘mayor challenge’  van deze trail. Op dit kaartje zie je de route van de Transvulcania. De route gaat van rechts naar links, tegen de klok in. Hij loopt volledig over de graat van de bergen. De gele stip is het hoogste punt. 

Op deze foto zie je de volledige afdaling. Het hoogste punt in het midden en dan naar links naar beneden.

En om je een beeld te geven van de hoogte, het laatste stukje. Als je goed kijkt zie je op de vorige foto dit deel terug. Het plaatsje Taracorza bij de zee met de finish. Pal naast het plaatsje zie je de laatste km. Finish is onderaan de berg. 

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *