Geen nieuws, goed nieuws.

Geen schokkende zaken deze week. Ik doorloop alle trainingen. Enigste wat mij iets verbaasde is dat de route naar de Ciko club iets langer is dan ik had gedacht. De dinsdagtrainingen zijn best pittig en dat mede door het voor en natransport naar de club. Blijkt een ruime 9 km te zijn. Deze keer is op dinsdag er geen trainer beschikbaar. Alleen Gerrie kan een training verzorgen, maar door een blessure alleen op de baan. Voor mij geen optie. Ik keer om en na 19 km weer thuis. 

Op koningsdag kies ik voor een eigen rondje en de heuveltraining gaat de dag erna relatief makkelijk. Vandaag dan de duurloop. Fantastisch loopweer en toch niet zo heel druk in het bos. Deze keer verschalk ik een buizerd op een tak. Lukt me niet zo heel vaak. 

Ook weer genoeg herten en reeën maar nauwelijks een fatsoenlijke foto. Al met al loop ik deze week weer richting de 75km zonder noemenswaardige problemen. Proberen dit nog even vol te houden tot La Palma. Hierna gaat de intensiteit verder omhoog.

Positief om te vermelden is dat de Detroit Marathon een go is. Duurt nog even maar de tickets zijn besteld. Kortom, business as usual. En dat is op zich goed nieuws.

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *