Ultra Tour Monte Rosa

utmrHet is feest! Ik mag deelnemen aan de UTMR 4 stage trail in september 2017.  Deze wedstrijd staat al enige tijd op mijn netvlies. Initiatiefnemer Lizzy Hawker (google maar eens) heeft met haar team een prachtige ultratrail ontwikkeld rond de Matterhorn..  Om deel te mogen nemen is er een voorselectie. Je moet kunnen aantonen de wedstrijd tot een goed einde te kunnen brengen. Ik heb geïnformeerd bij Martine  over zwaarte en verzorging en was vrij snel om. De pre-registratie ingevuld en gisteren kreeg ik bericht

capture

Het is zeker geen appeltje-eitje wedstrijd. Het is wederom toch weer een technisch parcours (slik) maar de afstanden en limieten lijken haalbaar. Elke dag is de limiet 12 uur en de langste afstand is de 4 dag, 45,5 km. We kunnen aan de bak, maar eerst is het feest!

This entry was posted in UTMR. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ultra Tour Monte Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *