Coastal Trail Series Aftermovie

Op verzoek van HANbruist maak ik een filmverslag van het weekend. Leuk om te doen. Het perspectief is daarmee wat anders dan gebruikelijk. Deze keer sta ik niet zelf centraal maar de groep.

Om filmbeelden te maken heb ik bij meerdere wedstrijden en trainingen lang lopen knoeien met de plek van de camera. Hoe houd ik de camera (gopro) vast. Op een stik, op mijn rugzak, in mijn hand? Het heeft allemaal zijn voor en nadelen. Het enige wat ik nog niet geprobeerd heb is op mijn hoofd. Er is iets dat mij tegenstaat.

 

  voordeel nadeel
stik Mooie overview Waar laat ik de stik tijdens het lopen
  Selfies mogelijk Gehannes met de telescoop
  flexibiliteit van camerapositie  
  Stabiele beelden  
Uit de hand Makkelijk opbergen Geluidsoverlast van je hand
    Scheven beelden
    vingers voor de camera
Aan rugzak band Vrij bewegen Beeld staat onder een hoek/scheef
  Makkelijk bedienen  
  Makkelijk opbergen en pakken  
Borstharnas Vrij bewegen Geluisoverlast van hart
  Makkelijk bedienen schudden van beeld
  Makkelijk opbergen en pakken  

 

Conclusie zover is dat ik het borstharnas nog de beste optie vind. Makkelijk bedienbaar, kan zien wat ik doe. Beeld kijkt recht vooruit en niet scheef. Ik heb mijn handen vrij voor de sport. Kan de camera makkelijk uitnemen en andere shots maken. Nadeel is dat de geluidsopname dicht bij mijn borst zit. Ik hoor mijn hartslag. Ander nadeel is het harnas zelf. Het voelt als een enorm ding wat op zich nog wel meevalt.

This entry was posted in CTS, Gopro. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *