Bedankt Job!

tw-1

Vandaag in het bos gevonden. Een stuk of 20 op 1 plek in het bos. Wie weet wat het is mag het zeggen.

Dinsdag moet ik de training afbreken. Een rustig rondje Oosterbeek moet ik eerder verlaten omdat mijn kuit foute signalen afgaf. Ik ken het gevoel. Ik weet alweer hoelaat het is. Ik heb de behandelingen van Job verwaarloosd en ook het rekken is er langzamerhand uitgeslopen. Hoogste tijd voor een afspraak. Helaas gaat dat ten koste van de donderdagtraining.  Maar achteraf denk ik dat die toch niet realistisch was. Eenmaal bij Job blijk ik 8 maanden niet geweest te zijn! Ik spreek er schande van, Job is nuchterder. Kennelijk had je het niet nodig. Prima toch! Ik ben een beetje gemeen en laat Job de pijnpunten zoeken. Ik wijs een beetje vaag naar mijn benen. Benieuwd of hij de klachten vind. Nou, daar hoef ik mij niet ongerust over te maken. Binnen de minuut had hij de hoofdklacht en nog een drietal halve klachten. Het ziet goed vast en we spreken af dat we een eventuele tweede afspraak maken als het niet helemaal weg is. De behandeling is pittig en Job wil niet tot het uiterste gaan. Met een stevige Biofreeze op mijn benen ga ik weer huiswaarts. tw-2

De zondagtraining is weer als vanouds. Ik heb er vertrouwen in en vertrek voor mijn vaste rondje. Mijn benen voelen prima. Klachten zijn volledig verdwenen. Het bos doet ook weer zijn uiterste best om mij te vermaken. Prachtig winterweer. Twee prachtige herten met grote geweien die majestueus door het bos rennen. Fantastisch gezicht. Na 30km zegt de rechterkuit ‘ doe is ff rustig zeg!’ Gelukkig ben ik bijna thuis. Lopen op deze manier is een cadeautje

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

One Response to Bedankt Job!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *