1460

Gisteren tijdens de training meldde Frans dat hij mijn naam was tegengekomen op de Marathon Ranglijst 2009. Ik had er nog niet aan gedacht maar na even googelen kon ik hem al snel vinden. Om op de lijst te komen moet je Nederlander zijn en een Marathon binnen de 3:30 uur hebben volbracht! Als man dan. De lijst wordt ook in Runnersworld gepubliceerd maar alleen de tijden onder de 3 uur.

Tot mijn niet geringe verbazing sta ik op de 1460-ste plek van Nederlandse hardlopers in 2009. In 2009 zijn er dus maar 1459 Nederlandse mannen sneller geweest op de Marathon dan ik. Ik vind dat een knappe prestatie van mezelf. Ik ben daar best wel trots op! Op de ranglijst staat nog 1 andere Ciko-er (Erik), op de 1487 ste plek. Correctie: Ton staat natuurlijk ook op de lijst 885-ste plek. Super! Ton heeft zich niet geïdentificeerd als Ciko-er.

This entry was posted in Marathon, PR's en Statistiek and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 1460

  1. Wim says:

    Gefeliciteerd Edwin!

  2. Jan says:

    He Edwin,
    mooi man! Moet Ton er ook niet op staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *