Dag 6

31,2 km, 3:26, 549 hm Totaal 200 km. De benen voel wat stijfjes vandaag. De knieen protesteren wat. En dan heb je de klachten wel gehad. Het begint al weer een echte routine te worden. Ochtendje werken, naar huis omkleden, rondje lopen, in bad. Krantje lezen en aan tafel. Ik ga het nog missen. Volgende week moet Monique weer gaan werken en daarna de kinderen weer naar school. Zomervakantie alweer bijna voorbij.

Wel moet ik me er iets meer toezetten vandaag. Ik vind hardlopen erg leuk om te doen maar een weekje zoals dit is iets eenmaligs. Moet er niet aan denken dat altijd te doen. Zo leuk is hardlopen nou ook weer niet.

Het weer werk weer netjes mee. Heerlijk zonnetje, wat betekent dat er wel veel volk op de been is. Ik zoek de achteraf paadjes een beetje op. Mijn rondje loop ik vandaag in omgekeerde richting en ik voeg er de de single track op de Terletse Heide aan toe. Gewoon een leuk paadje van een paar km. Ook loop ik iets verder dan normaal en kom ik uit op de Loenermark. Wel gek dat het km totaal hetzelfde is maar ok. Wat wel prettig is, is dat ik mijn fruit niet hoef mee te nemen deze week. Dat groeit gewoon langs de route.

This entry was posted in Trail, Training, Trans Alpine Run. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *