Hersteltraining, nondeju

Ik heb het schema er achteraf nog maar weer eens bijgepakt. Ik vergis me wel vaker.  Het staat er echt. Herstelloop i.v.m. massale deelname aan de 7^^-loop van 1/4 tot 3/4 uur. Da’s kort!

In het uiterste geval dus een km of 8 en dat vind ik gewoon te weinig voor de dinsdag training. Ik probeer altijd een km of 15 te lopen of korter als het intensief is. Dus ik vertrek iets eerder van huis om met een omweg naar de club te lopen. In mijn hoofd speelt het idee om dat ook op de terugweg te doen. Samen 8-9 km extra + de 8 van de hersteltraining maakt 16 = prima.

Toen ik in de gaten kreeg dat Gordon de training gaf had ik al nattigheid moeten voelen. De hersteltraining van een paar jaar terug van 18 km is nog steeds onderwerp van gesprek in de groep en is al bijna een legende. Als we bijna weer terug zijn bij de club voel ik het al. Ik loop in het rood. Ik krijg het koud en ik weet dat als ik even ga zitten met een kop thee om dan terug te lopen ‘m niet gaat worden. Dus even kiezen op elkaar en naar huis. Thuis staat de teller op 23 km. Hersteltraining, nondeju.

Eenmaal thuis lang en warm douchen. Ik ben wederom erg blij met de herstelsloffen. Ik noem ze tegenwoordig Janna’s.

 

 

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *