Favoriete rondje

Monique is gisteren vertrokken naar Auckland via Hong Kong. Met enige moeite want anderhalf uur voor vertrek ontdekt zij dat haar portemonnee nog thuis ligt. Zonder pasjes geen reis dus in recordtijd even op en neer naar schiphol geraced. Het schopt de dag wat in de war. Ik heb de avond nodig om een beetje bij te komen en dat komt goed uit want dochter is met wat vriendinnen aan het stappen. Ik kruip dus laat mijn mandje in. Ik lees nog net twee twitter berichtjes van Leonie en Ritchie dat zij een 4*4 training hebben volbracht. 4*4 uur wel te verstaan. Beiden lopen zij 148km op één dag als training! Mijn trainingsschema geeft aan dat ik dat straks per week moet lopen! Je hebt Ultralopen en ultralopen!

Nadat mijn dochter thuiskwam het bed in. Om drie uur krijg ik bericht van een veilige landing aan de andere kant van de wereld. Om 6 uur ben ik klaar wakker, maar ik heb geen zin! Gaat wel over denk ik.

Na een kwartier ben ik in dit landschap. Degenen met goede ogen zullen zien dat er drie reeën in zijn verwerkt. Het blijft er bij drie vandaag. Wel zijn er meerdere momenten dat ik wild ruik maar helaas. 

De veluwe doet weer zijn best om zich van haar mooiste kant te laten zien. Pas Onderweg krijg ik nog een déjà vu ervaring.

Deze keer heeft hij zijn broek aan. Waarschijnlijk omdat op dit pad net een wandelaarster voorbijkwam. Ik maak een praatje met de wandelaarster en zij had gezien dat ik de kerel fotografeer. Wat ik niet in de gaten heb is dat hij dat ook ziet. Mijn conclusie is dat de man uit de buurt komt en geen (echte) hardloper is. Hij is nog net zo dik als vorig jaar. Ik spreek met mezelf af dat ik hem de volgende keer aanspreek.

Met dit rondje, rond ik de week en de maand af. Deze week loop ik 80 km en de maand sluit ik af met een 301 km. Ik mis slechts twee trainingen deze maand. Mooi.

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

One Response to Favoriete rondje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *