Pasen, hert!

3,4 april 2010;  15,1 km, 1:19 hr, 150 bpm, 244 hm;  23,9 km, 2:29 hr, 136 bpm, 656 hm.

Op paaszondag is er natuurlijk een paasontbijt. Dat betekent geen training zoals ik dat graag doe maar iets later en iets korter. Op tweede paasdag kan het wel dus staan we weer op tijd naast het bed. Over de training van zondag valt weinig te melden. De training van vandaag was echter weer des te leuker. De benen voelen wat vermoeid dus al snel besluit ik een korte(re) training te doen. Het weer is echter geweldig, fris met een opkomen zonnetje. Op het Heideveld bij uitkijkpost Elsberg zie ik een hert lopen dat naar het pad loopt. Het is uit mijn route maar ik ren een stuk het pad af om er te zijn als ze het pad oversteken. De omstandigheden zijn ideaal want ik ga schuil achter een heuveltje. En inderdaad het heeft succes. Alleen is het niet één hert maar zijn het er zes. Inmiddels loop ik alweer flink achter met mijn wildkaart. Vandaag komen er weer 10 herten bij.

 

This entry was posted in Training, Wildkaart and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *