Nr 100 (en 101 en 102…)

Met de Jungfraumarathon heb ik mijn 99e Marathon of langer gelopen. Dan krijg je natuurlijk de onvermijdelijke vraag wat de 100e moet worden. Allerlei scenario’s passeren de revue. Verre reis in de winter gecombineerd met een marathon? Kan niks geschiktst vinden in februari.  Bram biedt mij een startnummer voor Eindhoven aan. Mwoahh! De mooie marathons in de bergen duren mij veel te lang. Ik pluis wat kalenders door en kan moeilijk een keuze maken. Is er nu echt een marathon die eruitspringt? Berenloop, Houffalize? Stuk voor stuk marathons die ergens op de bucketlist staan. Dan krijg ik bericht van de onvolprezen Rinus over de DCURbN. Absoluut een van mijn favoriete ultra’s. Ik vind hem geweldig en hij past in mijn planning. Lekker relaxed organisatie, prachtige loop. Ik pols tegen beter weten in mijn atletiekvereniging of er iemand belangstelling heeft. En zowaar meldt zich iemand. Als ik afgelopen zaterdag naar de EOFT in Nijmegen ga met mijn clubje avonturiers melden zich zowaar Iris en Jan zich ook. Ik proef nog wat twijfel maar de toon is gezet. Ik meld me aan zodra de inschrijving ergens in oktober open gaat. Daarna heb ik nog drie maanden om een beetje in vorm te komen. :-). 

Ondertussen leg ik ook contacten met een andere atletiekvereniging die een stuk actiever is op de trails dan Ciko. Helaas zit de club wat verder weg om vaker mee te trainen maar dat zal de komende tijd wat veranderen. Besloten met hen af te reizen naar de Eigertrail. Moet die kiezel toch een keertje ophalen!  

Vandaag opent de inschrijving voor de Mt Blanc Marathon. Die moet er ook maar eens aan geloven. 

En zo staat de teller dan al snel op 102. Daarvoor zullen nog wel wat trainingsmarathons komen. Enigste wat ik nog moet doen is ze uitlopen. Krijg er gewoon weer zin in. 

 

 

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *