Highlander

Deze week geen gekke dingen. Netjes volgens schema alle trainingen afgewerkt. Zijn er inmiddels wel al vijf.

TM-1De trainingen gaan  soepel op het moment. Geen spieren die protesteren. Geen phpd’s. Saai eigenlijk. De krachttraining na de marathon was wel pittig maar geen echt probleem. De donderdagtraining van Ciko is een beetje kort.  We lopen die avond een piramide van in totaal 9 km. Dat is inclusief inlopen.

TM-2

Vandaag een rustige duurloop van een km of 32. Tegenwoordig noem ik dat een ‘kort rondje’. Best wel gek hoe snel dat gaat.  Het laatste uur gaat supersloom. Ik kom wat bekenden tegen. Ik maak met allemaal een praatje, vind ik leuk. Zelfs Ingrid P. is hier verdwaald op een MTB. Zij is herstellende van de ziekte van Lyme.

Volgende week staat de eerste echte mijlpaal op het programma. 80km rennen in het Limburgse heuvelland. Ik beschouw deze als een training. Zowel fysiek als mentaal. Nog nimmer heb ik deze afstand afgelegd. Zie er tegenop. Wilbert geeft mij repliek. Ook dat is een goede training. Aan de start van een wedstrijd staan waarvan je de afloop niet kan voorspellen.  Dat ga ik immers in de zomer ook doen. We zullen zien. Deze week rustig aandoen.

This entry was posted in Training, Wild. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *