Poeh, dat valt tegen.

collage

Mooie samenvatting van de trail in deze collage van Jan. Doet ie mooi. Op de agenda van de long distance groep staat een 20km koop. De start is pas om 9 uur dus ruim de tijd voor een extra lusje richting de startlocatie.

Je kan merken dat ik in een rustperiode zit. De benen voelen erg fit bij aanvang. Via Biljoen klim ik naar de Emmapyramide. Het eerste hek schat ik verkeerd in. Tenminste het scharnier zit aan de andere kant. Ik stoot mijn kop tegen het hek. Over de camping, achter het clubhuis klim ik naar het uitzichtspunt. Op het hoogste punt klein stukje asfalt en bij het afslaan glijd ik uit over een stapel bladeren die daar keurig aangeharkt aan de kant liggen. Aan de snelheid ligt het niet. Hierna moet ik  stevig doorstampen om op tijd te komen. Vermoedelijk verbruik ik hier meer energie dan verstandig is.

Nadat we op pad gaan op een km of 15 voelen de benen opeens aan als lood. Het clc-clubje komt dan net een beetje op stoom, zij zijn nu 5 km onderweg. Het wordt een beetje harken. Normaal gesproken zou ik mijn tempo aanpassen maar met een groepsloop is dat lastig. We gaan iets dieper in de reserves en dan loopt het wel weer.

De coach is weer aanwezig en kiest voor een traject met brede paden. Dat geeft de gelegenheid om stevig bij te kletsen. Bitcoins, eenzame vrouw die al 10 jaar dood in huis ligt, nieuwe shirtje van Cordien, Gerry pensioen en zelfs over trailschoenen.

2311-1Op km 26  neem ik weer afscheid van de groep en loop naar huis. Zij mogen nog een km of drie/vier naar de startplek. Weer over de Emmapyramide waar stevig gekapt wordt.  Eenmaal thuis staat de meter op 32 km. Prima. Helaas kost het me allemaal veel moeite vandaag. Hoop dat het bij vandaag blijft.

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *