Heller Koch, Herrengrötzl en rennen.

klein1Na twee dagen reizen zijn we dan aangekomen in de Dolomieten. We verblijven op een geweldig mooie Alpencamping. Het kamperen gaat nu in de luxe stand. Geen tent maar een caravan, geen luchtbed maar een matras. Ach, ach het went wel. Gisteren hebben we heerlijk gegeten in het dorp. Een heerlijke Herrengrötzl vergezeld met een goeie pint Heller Koch. Of waren het er twee?

klein2In ieder geval zijn de afgelopen dagen wel erg in de rustmodus. Tijd om ook weer eens de schoenen aan te trekken. Een route is snel gevonden. We kijken uit op een klein kerkje, st Hypolithus. Het lijkt verder dan het is, binnen een half uur sta ik op de top, 770m. Mooie trailroute. De terugreis loopt via een andere aandachtstrekker, Leonisburgh. Helaas is deze niet toegankelijk. Vanaf hier verdwaal ik uiteraard. Ik loop mezelf meerdere keren vast in appelboomgaarden. Na 3 uur ben ik weer terug. Met kersen gekocht bij een boer. 21km in de benen. Plus heel wat hoogtemeters. Zo, biertje!

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *