Tocht met hindernissen

Geen bijzondere dag, gewoon lekker trainen. Geprobeerd wat meer te filmen vandaag i.p.v. foto’s hetgeen jammerlijk mislukt. Jammer want het hert dat ik meende te filmen was niet van het pad te slaan. Leverde een leuk tafereel op en zeker 2 minuten film als ik het knopje beter had ingedrukt.

Ambitie van vandaag was iets meer km toevoegen aan mijn vaste rondje. Als ik in Juni 80 km wil rennen zal er toch wat langer werk getraind moeten worden. Dat lukt vrij aardig. Ik voeg een lusje toe aan mijn vaste rondje maar ben nog niet tevreden. Ik houd niet zo van lusjes. Het ziet er naar uit dat mijn territorium uitgebreid moet gaan worden. Wat mij betreft kan dat alleen door uit te wijken naar Deelerwoud, of de Imbosch. Mijn voorkeur gaat uit naar de laatste. Meest spannende vandaag is wanneer ik op een pad terecht kom dat volledig is ondergelopen. De keus is natte voeten of omkeren. Is eigenlijk geen keus. Het water is alleen wat dieper dan gedacht en ik zak tot mijn knieën weg. Ach ja.

Al met al een redelijk pittig trainingsweekje. Ik houd het nog even op drie dagen in de week en ook de zondag zal niet veel verder gaan dan vandaag. Volgende week de 7 heuvelenloop dus deze week nog maar wat rustiger aandoen.

Deze week is ook de nieuwe weblog van de “ciko-babes” in de lucht gegaan. Een blog als tegenwicht van al die mannelijke bloggers en geschreven door meerdere “Ciko babes”.  De blog heeft de naam “Tandje d’r bij” en daarmee is de toon gezet. Hoewel de titel heel wat doet verwachten lijkt het belangrijkste doel een “De goddelijke huisvrouw”  te worden.

Verder vraagt de inschrijving van de 80 km de Mont Blanc mijn aandacht. Mijn medische certificaat is afgekeurd! Het certificaat is van maart en moet van juni of later zijn. Het moet niet gekker worden met die Franse Trails. Eens kijken of onze rennende huisarts uitkomst biedt, of wellicht is het SMCP bereidt de verklaring te tekenen. Per slot van rekening ben ik een half jaar geleden pas gekeurd!

Zo nu weer verder met het tuinhuisje.

This entry was posted in Training, Wild. Bookmark the permalink.

One Response to Tocht met hindernissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *