Dag 1

Dag 1 31,4km. 3:29 hr Totaal 31,4km Vandaag mijn eerste dag van “hell-week”. Hoe toepasselijk! Een van de favoriete bands van de TAR organisatie is AC/DC met het nummer “Highway to Hell” Ik heb er zin in hoewel mijn benen nog zwaar zijn van de heuveltraining gisteren. Ook valt de antibioticum vandaag verkeerd (misselijk). De training loopt zonder noemenswaardige problemen. Hoewel? Op km 8 tref ik een familie zwijnen. Moeder zwijn verdwijnt met twee biggen naar links, en de andere biggen gaan naar rechts. Ai dat is foute boel dus ik ga wandelen en houdt moeder zwijn goed in het oog. Ik speur naar papa zwijn maar die zie ik niet. Wel zie ik twee herten mij aanstaren op een meter of 50. Ik staar terug en houdt ondertussen ook de zwijntjes in de gaten. Het wedstrijdje wordt gewonnen door de herten en als ik mij omdraai staat het mannetjeshert op. Oei die had ik nog niet gezien. De onrust is compleet en ook het tweede mannetjeshert staat op. Met mooie maar nog niet echt heel grote geweien rennen ze van mij vandaan. De zwijntjes zijn verdwenen. Met inmiddels stijve benen vervolg ik mijn weg om na 50 meter weer oog in oog te staan met een prachtige goudbruine ree. Die wandelt (letterlijk) een stukje mee. Nu ga ik toch echt weer verder rennen, ik mag er nog een kleine 25. Twee km verder tref ik wederom mijn nudist. Deze keer spreek ik ‘m aan, hij is het niet met mij eens. De benen zijn vermoeid en de heuvels gaan niet zo makkelijk, de vlakke stukken gaan gestaag onder de voeten door. Morgen een marathon, eens kijken hoe dat gaat.

This entry was posted in Training, Trans Alpine Run, Wild. Bookmark the permalink.

One Response to Dag 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *