Te(g)(k)enslag

Het moest er een keer van komen. Tekenellende. Met enige regelmaat heb ik de afgelopen maanden teken van mijn benen verwijderd. Ik ben er erg alert op. Nu wordt mijn been ontsiert door een rode vlek en dan weet je al hoe laat het is. Een antibioticum kuur moet de infectie stoppen en mijn lichaam moet de infectie bestrijden zegt de bijsluiter. Ik kan me de teek zelfs nog herinneren. Deze was lastig te verwijderen met een pincet. Ik vermoed dat het dus niet helemaal gelukt was.Voor een besmetting is een 24 uurs window. Volgens de huisarts hoeft het geen consequenties te hebben voor mijn TAR voorbereiding. Gelukkig maar. Leuk is anders.

This entry was posted in Lichaam, Medisch. Bookmark the permalink.

3 Responses to Te(g)(k)enslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *