Weekschema 5 TAR

De organisatie van de Transalpine run heeft op haar website een 12 weeks trainingsschema staan ter voorbereiding op de wedstrijd. Week 5 bestaat uit 6 trainingen. Zoals verwacht bestaat de hoofdmoot uit lange duurlopen. Ik gebruik het schema als indicatie en heb het verwerkt in mijn persoonlijke programma. Week 6, 7 en 8 lijken hier wel een beetje op. Mijn trainingen zijn over het algemeen zwaarder dan dit en die verteer ik momenteel goed. Gisteren heb ik bijvoorbeeld in het krachthonk extra bovenspieroefeningen gedaan. Legpress. 60*180kg wegdrukken met je benen. Ik verbaasde mezelf hiermee hoe makkelijk dat ging. Ik kan nog wel zwaarder maar durfde dat nog even niet aan. Vanavond na de training neem ik het er maar even van. Borrelen op de club.

This entry was posted in Trans Alpine Run. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *