Arnhem, Veluwe Groot (=Favoriete Rondje)

Vandaag neem ik afscheid van mijn favoriete rondje. Vijf jaar geleden heb ik rondje bedacht, fijngeslepen, bijgesteld. Ik loop hem op zondag en ken elk bochtje, elk bultje, elk hekje. Op elk plek heb ik een herinnering. Een hert, een zwijn, een boom, een naaktloper, een hondenslee zelfs een favoriete plasplek. Ik vind het een merkwaardig fenomeen mijn favoriete rondje. Waarom niet zwerven? Het gekke is dat wil ik juist niet. Gewoon in een flow lopen. op de automatische piloot de bochten nemen, inhouden, klimmen. Beetje sparen voor het zware stuk, plekje waar ik mijn water kan bijvullen. In gedachten kom ik los van mijn lichaam. In het eerste uurtje worden alle wereldproblemen nog opgelost, hierna ben ik weg. Voorwaarden zijn wel een goede conditie en niet teveel volk. Vandaag lukte het weer even na een valse start vorige week. Vorige week was de vorm ver te zoeken en met moeite perste ik er een 22km uit. Door mijn aanstaande verhuizing komt van lopen helemaal niks terecht. Het is verbazingwekkend hoe snel de vorm dan weg is. Je lichaam neemt actieve rust. Vandaag kwam ik weer in de flow na 15km. Dat duurde tot een km of 25. Hierna moest ik weer werken. Ging wel maar moeizaam. Na 33km ben ik weer thuis. Tsjee wat heb ik dit gemist. Woensdag is de verhuizing. Zal wel weer even duren voordat ik weer een nieuw rondje heb gevonden.

Voor de details:
http://nl.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1586869
This entry was posted in Edwin, Lichaam, Trail, Training. Bookmark the permalink.

3 Responses to Arnhem, Veluwe Groot (=Favoriete Rondje)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *