Runnersworld Arnhem & Mud Sweat Trails

Wat mij betreft is het nu officieel. Runnersworld Arnhem gaat Team Ciko sponsoren. Geweldig goed nieuws. Vandaag met Peter de details doorgesproken en ene kledinglijn uitgekozen. We komen uit op de Ascics trailrunning lijn en Salomon schoenen. Wat een mooie spullen. Voorlopig is het passen en voelen want we willen natuurlijk wel met goede kleding en schoenen aan de start staan. De klik met Peter is geweldig. We hebben elkaar gevonden.

Ook heb ik met Mud Sweat Trails afspraken gemaakt. MST heeft inmiddels een rugzak van Raidlight ter beschikking gesteld die nu uitvoerig wordt getest. Wanneer deze door de test komt wordt team Ciko hiervan voorzien. Binnenkort volgt een uitgebreid testverslag! Raidlight heeft een enorm mooie outdoorlijn die in Nederland nog niet zo bekend is maar dat gaat veranderen!

We zijn natuurlijk geweldig blij met zulke mooie sponsors en ik kan melden dat het eind nog niet in zicht is. Daarover later meer.

This entry was posted in Materiaal, sponsor, Trans Alpine Run. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *