Februari

Ik vraag me soms wel eens af of ik niet teveel hooi op mijn vork neem. Meestal komt er dan tussen mijn oren een signaal van even gas terug. Hardlopen is voor mij dan een uitlaatklep. Een uurtje het bos in en ik kom weer helemaal verfrist terug. Vorige week kreeg ik er echter een klacht bij. Lage rugpijn. De oorzaak? Geen idee. Kan zoveel zijn. Een PR lopen op een Marathon bijv.  Op internet komt ook als oorzaak stress naar boven. Kan ook. Ik ben een huis aan het bouwen. Geeft veel energie maar kost ook wat. Ook ben ik een huis aan het verkopen. Lijkt gelukt, kost ook veel energie. Is het dan misschien de nieuwe baan? Vandaag op kantoor vertelt dat ik na 20 jaar trouwe dienst vertrek. Kan ook. Ook de dagelijkse beslommeringen van mijn gezinnetje kost veel energie. Krijg ik ook veel voor terug. Kan ook zijn de Monique nu twee weken naar Costa Rica is. Heb er vanmorgen op de trein gezet. Is ook leuk.

De remedie is volgens de deskundigen wel bijzonder. Achter je bureau vandaan, lopen! Heb ik dus gisteren gedaan, en verrek. Het helpt! Pijn een stuk minder, en mijn hoofd ook weer een stuk leger. We gaan weer trainen!

This entry was posted in Edwin, Lichaam. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *