Slecht nieuws

Slecht nieuws. De blessure is weer terug.  Ik begrijp er geen snars van en ben in mineur. In een duurloop van vandaag voelde ik na 5 km al dat het “niet helemaal lekker zat”.  Het tempo teruggeschroefd en aan de rechterkant van de weg lopen leek te werken. Tot opeens bij km 19 het er in één keer weer inschoot. Ik snap er niks van. Een week geleden loop ik 30k op een meer dan zwaar parcour en vandaag is een bospaadje al te veel. Het enige wat ik kan bedenken is de loopband bij de sporttest. Mijn lichaam is niet gebouwd voor hoge snelheden.  Ik breek de training onmiddelijk af en wandel terug in de hoop dat het meevalt.  De schoenen gaan in de kast. De krachttermen die bij mij boven komen schrijf ik maar even niet op.

This entry was posted in Lichaam. Bookmark the permalink.

One Response to Slecht nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *