Nog één nachtje slapen.

Morgen moet het gaan gebeuren. Het beloofd een fantastisch weekend te worden. Vier dagen lopen, 6 etappes, geweldig mooi weer. Wat kan er nog misgaan zou je zeggen. Nou buikgriep bijvoorbeeld. Twee van mijn kinderen liggen gestrekt. Het zou dus zomaar kunnen gebeuren dat ik mijn tweede DNF of misschien zelfs DNS moet noteren. Voorlopig voel ik mij nog goed maar ik houd er rekening mee. Nog maar even afkloppen.

Het evenement lijkt keurig verzorgd. Het informatieboekje is geweldig en gaat mee in de tas. De afstand van morgen kijk ik nog niet zo tegenop. De dagen erna moet het gebeuren.  Zaterdag en Zondag blijf ik in Apeldoorn tussen de etappes. Probeer een massage te regelen. Neem een stoel en een boek mee en probeer lekker te genieten. Er is een record van 256 inschrijvingen. Prima! Mooi aantal. Er zullen een hoop bekenden meedoen dus het beloofd in ieder geval gezellig te worden. Overigens kunnen alle etappes apart worden gelopen. Dus mocht je zin hebben om een gecertificeerde afstand te lopen kom dan naar de inschrijftent bij de start. De organisatie doet flink zijn best om er een leuk en uniek evenement van te maken. Morgen pannekoeken, je kan op de atletiekbaan (gratis) kamperen, zaterdag een afterparty, er is ergens een pastaparty en een ontbijt. Helemaal leuk. 

Enige support is ook zeer welkom. Van een aantal clubleden heb ik al vernomen dat ze even komen kijken en van het weer komen genieten.

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *