Live de wedstrijd volgen

http://echappeebelle.livetrail.net/

Inmiddels ben ik in de buurt van Aiguebelle de finishplaats. Het aftellen is begonnen. Zenuwe toestand. Heb ik, had ik, moet ik. Taperen dus. Voor degenen die dat leuk vinden. De wedstrijd kan je live volgen op bovenstaande link. De wedstrijd over 145km start op vrijdag, ik start zaterdag om 6 uur ‘s-ochtends. De Traversee Nord!. Mijn startnummer (567)  invoeren en je ziet welke post ik ben gepasseerd. Gemiddelde snelheid moet boven de 3 per uur komen. Het eerste stuk iets harder. Anders wordt ik uit de wedstrijd genomen door de tijdslimieten. In totaal verwacht ik er 26 uur over te doen. Nachtje doorhalen dus.

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *