Laatste pittige trainingsblok

Schermafbeelding 2015-07-28 om 23.50.53Zo dat is beter. In 7 dagen tijd een kleine 100km in 4 trainingen en de nodige krachttraining tussendoor. De training van Marlies vorige week was pittig. Een Trailfartlek. Heel leuk maar die hakt er fors in. Als ik dit wil volhouden moet de intensiteit naar beneden. Vandaag een duurloop van Gordon. Op verzoek van (weer) Marlies met wat pittige stukjes erin. Ik loop in de achterhoede en houd me in. Als de teller op 18 staat vind ik het mooi geweest en neem de kortste weg terug. Toch nog dik 24 km. En dat op een dinsdagavond. Donderdag een tandje terug zodat ik vrijdag wel de heuveltraining kan doen. Zondag een Boxmeermarathon en volgende week mogelijk nog eentje. Als dat goed gaat staat de 16e ook nog een marathon(of iets verder) ย in de agenda. Nou eerst maar eens herstellen van vandaag. De benen vinden het even mooi geweest.

 

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

One Response to Laatste pittige trainingsblok

  1. Marlies says:

    Wow, wat een eer, dat uitgerekend jij mijn training ‘pittig’ noemt, eentje die er ‘fors inhakt’. ร‰n heel leuk. Graag gedaan ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *