Back on track

Verbier is een wedstrijd waar ik me niet zo makkelijk overheen zet. Ik probeer het af te sluiten. Niet eenvoudig. De emotie en het verstand komen nogal eens vaak met elkaar in botsing. Het verstand zegt simpelweg dat ik de goede keuzes heb gemaakt. Ik sta er nog steeds achter. De emotie voert nog even de boventoon. Ik kom er dan niet zo genadig vanaf.

Gelukkig heb ik genoeg om handen om mezelf af te leiden. Ik ben voorzichtig weer begonnen met lopen. Er zijn nog allerlei phpd’tjs die zich melden. Inmiddels ben ik op mijn vakantieadres. In deze omgeving is het goed toeven.  Ik verblijf naast een regionaal parc aan de voet van een aantal bergen. Ik combineer lopen met wandelen. Vandaag heb ik een mannentocht gedaan met de ‘mannen’. Vier uur wandelen door de maquis. Viel niet mee in deze temperatuur. De tocht is een voorbereiding op het echte werk. even wennen. Was leuk

IMGP0033

 

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

One Response to Back on track

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *