UTMB-TDS Ingeloot!

Schermafbeelding 2014-01-15 om 21.45.51
Dear Edwin CASTELEIN,

The draw has taken place and we have the pleasure of confirming your registration for the TDS™ race.

In trailrunning Nederland is vandaag de dag waar het om gaat. Ruim 14000 ! inschrijvingen uit 75 landen op de UTMB. Er mogen minder dan de helft meedoen. Ik ben blij dat ik ben ingeloot. Ik wil dat circus wel eens meemaken. Een aantal van mijn vrienden zijn uitgeloot. Helaas. Die moeten een jaar wachten en opnieuw proberen. 

Op de TDS doen 1500 van de 6500 deelnemers mee. Naar verluidt zal het dringen worden op de eerste km’s. Maar vrij snel na de eerste verzorgingsposten loop je in kleine groepjes of alleen. Ik moet maar eens snel gaan denken aan overnachten in Chamonix. Vermoed dat de hotels snel vol zullen zitten.

 

This entry was posted in UTMB TDS. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *