UTMB-TDS

Schermafbeelding 2013-12-19 om 16.43.05

Nou daar gaan we dan. Ook deze (pre) registratie is een feit. Ik ga (wil) meedoen aan het hoofdnummer in trailrunning land, de UTMB. De UTMB is een evenement dat bestaat uit 5 wedstrijden. Een daarvan is de TDS. Trailrunning rond de Mont Blanc over een afstand van 119km, 7250 hm met de officiële naam ‘Sur les Traces des Ducs de Savoie’ Maar goed ik mag er 33 uur over doen.

Inschrijving gaat supermakkelijk. Alle Qualifying races staan gewoon in het lijstje. Hoef ik alleen maar aan te vinken. Kies uiteraard voor de TAR maar punten heb ik zat. De loting vind plaats ergens in Januari. Vanaf de 15e t/m de 27e heb ik de tijd om de inschrijving (lees betaling) af te ronden als ik ingeloot wordt. Volgens insiders is deze race meestal nog niet vol dus hoeft er niet geloot te worden. We zullen zien.

Weer een stapje gemaakt in de planning van 2014. Aan de voorbereidingen ligt het nietSchermafbeelding 2013-12-19 om 16.42.02

This entry was posted in UTMB TDS. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *