Bedrijfskleding

dorset-1

Waar vind je dat nog. Een bedrijf dat een verzorgde reis naar een hardloopwedstrijd organiseert en je ook nog eens voorziet van een shirtje en rugzak. En dan niet zomaar een wedstrijd maar een heuse coastal trail in Dorset, Engeland. Vandaag krijg ik het shirtje. De rugzak sta ik af. Ik ga er niet in lopen, ik ben al voorzien.

Shirtje is voor de gelegenheid ontworpen. De HAN driehoekjes zijn zodanig gerangschikt dat er een hardlopertje ontstaat. Mooi he? Shirtje is van Craft, prima spul. Omdat ik de training van gisteren niet heb bijgewoond dan maar vanavond. Straftraining noem ik dat. Heuveltraining in mijn nieuwe shirt. Heel erg. Maar niet heus!

This entry was posted in Materiaal. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *