Beter!

Afbeelding2

Na het weekend heb ik een korte werkweek van drie dagen. Maar wat voor een dagen. Hoeveel activiteiten kan je in drie dagen stoppen! Goede voornemens om te gaan lopen komen in de knel. Geen tijd! Wel lukt het mij om dinsdagavond een km of 6 op een vlak parcours te lopen. De Ciko training schiet er alweer bij in. Die training gaat goed. Vol goede moed plan ik de volgende training op woensdag. Maar helaas, te druk. Woensdagavond realiseer ik mij dat er donderdag ook geen Ciko training is dus doe ik dat zelf. Ik wacht even tot de zon doorkomt en op mijn dooie akkertje ga ik op pad. Ik zie wel. Vanaf de eerste kms heb ik meteen het goede gevoel. Ik zwerf een beetje rond. Het tempo ligt op 80%.  Bij km 13 op het kerkepadklimmetje voel ik een lichte tinteling in de kuit. Die zegt ‘ik ben er nog wel!’ Verder roeren de spieren zich niet. Geen krimp, geen centje pijn! Dit zijn de benen die ik een week geleden verwachtte. Blijkbaar was de ingreep van Job toch heftiger dan ik dacht. Had ik meer hersteltijd nodig. Na 21km ben ik weer thuis. Heerlijk gelopen, geen centje pijn, niks. Niet eens moe!

Laten we deze fase dus nu maar snel afsluiten en met een serieuze opbouw van de 4trails beginnen. Het ziet er naar uit dat het beregezellig gaat worden in de bergen. Heel wat vrienden gaan hem ook lopen. Het lijkt erop dat ik 4 dagen met Julia R. ga optrekken. Ongelofelijk sterke sportvrouw! Zij meldde zich na mij aan. Ook Frans heeft belangstelling.

Maar  nu eerst maar eens naar ‘De koning van Spanje’. Ik ben uitgenodigd door Runnersworld Arnhem om met hen daar een dagje te hollen. Maar ook de rest van trailminnend Nederland is daar aanwezig! Wordt vast een topdag!

Afbeelding3

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

One Response to Beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *