Leve de Koning

Ik weet het zeker. Willem Alexander begrijpt het wel. Ik was geen live getuige van zijn troonsovername. Ik was aan het sporten. Ik weet zeker dat onze nieuwe koning sporten net zo belangrijk vindt als staatszaken. Net als ik het koningshuis ook een warm hart toedraag. Ik was ook vast van plan om , om 10 uur thuis te zijn. Helaas, het was te mooi in het bos.

VT-1

Net als zondag was ik weer op pad. Deze keer een stuk vroeger. De reden was een afgelaste training van Ciko. Hoe is het mogelijk. Geen moment aan gedacht dat er wel eens geen training zou kunnen zijn.  Maar niet getreurd. Al heel vroeg maak ik mijn rondje met heel veel andere Nederlanders. Geen Ciko-ers overigens gezien. Voor het goede gevoel ben ik vandaag ook even bij de koningsweg en om kwart over 10, als de handtekeningen zijn gezet, feliciteer ik Willem Alexander en bedank ik Beatrix. De reden van mijn late thuiskomst is een overweldigende hoeveelheid wild in het bos.

Zouden ze het weten? Komt het door al die lekkere frisse jonge scheuten. Of komt het door de rust. Het bos is om 10 uur volledig verlaten. Zelfs ik wordt er stil van.

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *