Te gast bij het ‘long distance team’ van Ciko

Vriendje van mijn dochter kookt op donderdag. Dochter: ‘pap, mogen we sake kopen?’ Het begin van een gezellige avond met een lekker etentje. De consequentie is natuurlijk wel dat de training van de donderdagavond erbij inschiet. Ik hoor later dat het een baantraining was dus zo erg was dat ook weer niet :-). Wel spreek ik met mezelf af dat de training wordt ingehaald. Vrijdag ga ik een heuveltraining doen! Maar het is toch lastig. Monique komt thuis na drie dagen Berlijn en voor ik het weet zit ik aan de boeuf bourguignon. Dan maar zaterdag. Mooie gelegenheid om weer eens mee te lopen met team long distance van Ciko.

cld-13Het team olv Marlies heeft een 20km in de planning. Een beetje kort voor mijn plannen maar door het voor en natraject te lopen kan ik een kleine 30-er lopen. Marlies stelt het derde kerstdag parcours voor en dat is natuurlijk prima. Ik besluit het laatste stukje dan af te snijden en door te lopen naar huis. Uiteindelijk loop ik ruim 26 km en dat is prima! Het gaat mij vandaag makkelijk af.

Het heeft vannacht gevroren en het landschap is weer winters. Op sommige plekken schitterend. Het team heeft een voorkeur voor asfalt en daar heb ik rekening mee gehouden. Gewoon mijn ascics sloffen. Als ik de laatste kms mijn ‘normale’ parcours loop merk ik het verschil met een trailschoen. Kom de hellingen nauwelijks op. Het asfalt is op sommige plekken spekglad maar als je daar niet teveel bij stilstaat loopt het prima. Om half twaalf ben ik weer thuis. In de eetkamer schijnt de zon en ik ‘vergeet’ te douchen. Heerlijk.

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

2 Responses to Te gast bij het ‘long distance team’ van Ciko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *