Arrival in Sussex

Vandaag zijn we te gast bij Marleen en Laurens. Familie van Frans. Frans heeft laten weten dat we geen slaapzak hoeven mee te nemen maar wel een handdoek. Dus zonder enig idee te hebben van de overnachtingslocatie stort ik mij weer in een nieuw avontuur. Volgende keer Frans maar iets meer uithoren want tjonge jonge. We komen terecht op een toplocatie. Marleen en Laurens zijn niet alleen uiterst gastvrij maar beschikken ook over de nodige faciliteiten.

We worden welkom geheten met een biertje in de tuin naast het zwembad. Het is heerlijk weer. De zon schijnt het is 18 graden. Voor vertrek had Frans wel verteld dat Marleen en Laurens over een vliegtuigje konden beschikken . Blijken zij allebei ook een vliegbrevet te hebben. Of we zin hebben het parcours te verkennen vanuit de lucht. Zo kan het gebeuren dat wij vrijdagmiddag op het vliegveld van LYDD in een heel klein vliegtuigje stappen om de route te verkennen. Helaas is het zicht te slecht om te vliegen dus al snel gaan we weer terug . Proberen het zondag nog eens.

We krijgen een leuke scenic tour door de omgeving. Wat een mooie streek is het hier. Wat een historie. Bijzonder zijn de zg “ Hop houses” Huisjes waar hop in werd gedroogd. De route eindigt in de Pub waar we aan alle locals worden voorgesteld. We zijn alweer “Mad”. In de Pub zitten ook drie heren die hun eigen brouwerij hebben van het merk Farrier 1606. Enige klant, de pub. Een pub die zijn eigen bier brouwt!! Uiteraard moeten we dat even zien.

Na een prima maaltijd bij de gastvrouw gaan we naar ons tuinhuisje. Blijken we te slapen achter in de tuin. Huisje kan je huren. Alle gemakken voorzien! Incl badkamer, keuken etc. en ik maar denken dat ik een slaapzak moest meenemen. Morgen moeten we erg vroeg op (5 uur) zodat we om 7 uur in East Dean aan de start kunnen verschijnen. Vroeg naar bed dus.

This entry was posted in Trail, Ultra, Wedstrijd. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *