Vreemd patroon trainingen

Donderdag staat een 15*200 en 15*100 training op het programma. Wat ik over het hoofd gezien heb is dat de training op de baan wordt gegeven. Omdat ik in mijn herstelweek zit lijkt een dergelijk intervaltraining nou niet het beste recept. Ik loop de intervallen en de pauzemeters dus in één tempo op de baan! Pfeww. Het is maar goed dat ik niet goed gelezen heb anders had ik waarschijnlijk een alternatief gezocht. Tijdens de training gaat het uiteraard ook nog regenen. Gelukkig heb ik een goede waterdichte jas die de test prima doorstaat. Nog wel wat touwtjes beter stellen maar ik ben behoorlijk onder de indruk. Het levert wel een amusant patroon op google maps op. Kon ze niet helemaal goed tellen maar het zijn er een stuk of 25.

Op vrijdag natuurlijk heuveltraining. Deze keer probeer ik de Emma Piramide Oost training. Ook wel bekend als “De Muur”. Ik raak de tel helemaal kwijt maar achteraf blijkt dat ik 8 keer de muur overwin. Het officiële hoogteverschil is 45 meter. De garmin is erg onnauwkeurig als het om hoogtemeters gaat. Het levert wel weer een amusant patroon op. Aardig is dat ik op de 6e of 7e beklimming tegen twee reeen oploop die de weg oversteken. Die zie ik hier niet zo vaak.

Een andere vreemde ontmoeting is met één van onze CIKO atleten. Die is op weg naar een rustige training….. in een auto. Start 2 km van huis. Ik noem bewust geen namen maar het moet niet gekker worden!

 

 

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

One Response to Vreemd patroon trainingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *