Halfjaarcijfers

Beetje saai stukje. Cijfertjes. Halverwege het jaar heb ik 1495 km gelopen. dat is 57,5 km per week. In de eerste 6 maanden van het jaar heb ik bijna net zoveel km gelopen als vorig jaar in een heel jaar. Het lijkt erop alsof mijn lichaam aan lang en veel begint te wennen. Toch is het oppassen geblazen. Een blessure is zo opgelopen. Ik heb ontzettend genoten van de gelopen wedstrijden maar kijk toch met een tikje teleurstelling terug op 2*DNF in wedstrijden waar ik erg naar uitkeek. Ik hoop dat het komende half jaar beter zal gaan. Ik heb erg veel leuke loopjes op het oog.

Het lopen maakt bij mij een ontwikkeling door. Gelopen PR’s vind ik deze steeds minder belangrijk. Maar daag me niet uit want dan ben ik zo weer om. Het lopen van langere afstanden trekt mij al langer en het lopen van lange trails in het bijzonder. De afgelopen maanden heb ik me daar wat in verdiept en oh oh wat is er veel moois op dat gebied te lopen. Het is een in Nederland onderbelichte tak van sport wat het er niet makkelijker op maakt. Meestal moet je hiervoor naar België, Duitsland of nog verder maar dat is de moeite waard. Op mijn kalender staan erg mooie loopjes die ik van plan ben. Tot aan de 60 van Texel zit ik al aardig vol.

This entry was posted in PR's en Statistiek. Bookmark the permalink.

One Response to Halfjaarcijfers

  1. Zo te lezen moet je overwegen je kalender voor oktober aan te passen. Zie:
    http://www.funrunner-heerlen.nl/funrunnerlopen/pagina5.html !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *