Wow

Fit. Ik voel me fit. Vind dat niet vaak van mezelf maar kan niet anders zeggen nu. Bizar nu met dat warme weer maar  toch. Mijn lichaam is hersteld. Ik voel nog allerlei dingen in mijn benen waar ik maar niet teveel aandacht aan schenk maar het gaat lekker. Afgelopen maandag een herstelloopje (warm), dinsdag een RDL van Gordon over de veluwe (WARM) , nou dan weet je het wel en vanavond Intervaltraining (HEEL WARM). Vijf keer duizend meter en wederom had ik mij voorgenomen rustig aan te doen. Voor mijn gevoel deed ik dat ook (het eerste rondje) maar daarna liet ik mezelf lekker gaan. Heb niet zo gek veel last van de warmte. Lekker hellinkje af, linksaf de heuvel op, René, Hubert en Herbert lossen, weer links consolideren en rustig doorlopen. Weer linksaf aan het eind heuveltje op doortrekken, clubje de genadeslag geven en dan doortrekken naar de finish. En dat 5 keer. Tot mijn stomme verbazing liep ik in mijn rondjes 3:30 en harder per km. Goed voor een dikke 17 km/hr. snelste stuk ging 18,5 km/hr. Ik twijfel aan de waarneming maar het staat er echt en niet één keer maar alle rondjes. De km’s gingen allemaal ruim onder de 4 min/km. En het ging zo makkelijk.  WOW. Enige minpuntje vanavond is een ongenode gast. Correctie twee ongenode gasten. Een teek had zich in mijn been vastgezet en een ander was op zoek naar een sappig plekje.. Ik heb daar nooit last van maar nu dan toch meteen twee gescoord.

@Martin. Helemaal gelijk. wat een leuk loopje. Neem hem op in mijn agenda maar met potlood.

This entry was posted in Lichaam, Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *